Friday, October 24, 2014

WARKAH untuk Cikgu

Dear __________,

Bila saya kata Malaysia boleh jadi Republik (kalau awak masih ingat), bukanlah saya mau awak jadi HERO anti-Republiklah pula…tak. Kalau nak jadi, jadilah. . Siapalah kita nak menghalangnya?

Akhir zaman memang macam ni, priority jaga kesihatan, mental dan fizikal, jaga solat. APa? Thaghut perintah dunia, team Nubuwah nak ngambil alih, jadi kita kena tinggal semua kerja pi sokong team Nubuwah? Kalau team Nubuwah tu ambil alih pun, ayah (paklong) saya kata, Nubuwah tu, kampong….kelilingnya thaghut, zina, cabul hiburan orang dewasa.


Kita ni Nabi, ka…kita ni Imam Mahadi ka. Like my father said Imam Mahadi pun diberikan kampong sahaja bukannya dunia. Saya hanya seorang penjawat awam yang struggle with my illness, you plak well, saya pun tak kenal, saya cuma kenal _____________ yang baik, bagi saya gelang pasar Filipina dan suruh saya tulis blog untuk terapi minda, berpijak di bumi nyata bukan tulis blog untuk ubah dunia. Cikgu yang ajar saya agar jangan banyak sangat berangan. Terima Kasih Cikgu.  


note:- kalau ada yang tertanya2 sapakah cikgu, hah tak yah pening-pening kepala. Anda dialu-alukan untuk isi ajelah nama sendiri kat tempat kosong tu.

No comments: