Friday, November 16, 2012

Khabar terbaru

Rasanya dah lama benar saya meninggalkan blog ini. Saya sebenarnya sibuk dengan sukan di tempat kerja. Tahun ini saya main pingpong dan Futsal. Bila dah orang suruh-suruh masuk sukan, sikit-sikit kena increasekan the level of fitness. Kena kurangkan sikit berat, baru ringan nak berlari-lari kejar bola, kan.

Pendek kata saya memang busy dengan benda-benda ni semua. Memang sukan sudah habis. Kami tak menang pun. Pingpong out, tapi Futsal dapat no 2. Okla tu bolelah. Nanti mereka sibuk nak ke sukan peringkat Negeri pula. Katanya di Pahang. Harap-harap kalu tak dapat ikut, dapat menyebuk ikut deme training cukupla. I tak sangka rupanya best betul main bola, nih. Patutla budak-budak lelaki suka sangat main bola he he he...

so, before mengoffer diri nak berlatih bersama pasukan yang akan ke Pahang nanti, kenala buat apa-apa persedian yang patut, kan. So, Disember ni saya cadang nak ke BOOT-CAMP. Memang hati kecik besar, kecik besar juga nih. Tapi orang kata belum cuba, belum tau. Nanti kita cerita lagi pasal BOOT-CAMP ini ye...bye bye for now.

No comments: